کتاب لاتین راهنمای پایه آناتومی و فیزیولوژی برای متخصصان مراقبت دندان (۲۰۱۲)
دندانها وظیفه تکه تکه کردن غذا و در واقع هضم فیزیکی غذا را بر عهده دارند. ساختار آنها عمدتا از نمکهای کلسیم میباشد و مینای دندان که سفت ترین بافت بدن است باعث سفتی آن و مقاومت در برابر غذاهای سفت میگردد. البته وجود دندانها به سهولت تلفظ کلمات و صحبت کردن نیز کمک میکند. … ادامه خواندن کتاب لاتین راهنمای پایه آناتومی و فیزیولوژی برای متخصصان مراقبت دندان (۲۰۱۲)
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.